Massages


Hieronder volgt een overzicht van de verschillende massages die ik aanbied.

Voor we met de massage beginnen heb ik eerst een gesprek met jou (intake-gesprek) waarbij er duidelijke afspraken gemaakt worden i.v.m. de massage. Daarna is er de heerlijke massage en als afsluiting is er nog een korte evaluatie met een glas verfrissend bronwater.

Wil je graag eens langskomen voor een massage en je weet niet goed welke te kiezen, kunnen we dat ook samen doen aan de hand van het intake-gesprek.


Ontspanningsmassage


Dit is een volledige doch zachte lichaam-, gezicht- en hoofdmassage waarbij het de bedoeling is het lichaam en de geest te laten ontspannen. Deze massage heeft een effectief effect op het herstellen van de harmonie in lichaam en geest. De levensenergie kan weer stromen in het lichaam. Deze massage wordt op het naakte lichaam gegeven.

Echter niet bij hoge koorts, sommige chronische ziekten, als je herstellend bent van ziekte en bij zwangerschap.

(50 euro, duur: 70 min.)   

Inschrijven

Yogimalu massage


Voor de derde chakra (zonnevlechtchakra) is de ‘Yogimalu massage’ goed. Dit is een massage waarbij je innerlijke vrede en geluk kan voelen en waarbij de emoties kunnen vrijkomen. Het is een massage waarbij ik werk met 4 houten yogimannen die het kwade verwijderen in het lichaam. Deze massage wordt op het naakte lichaam gegeven.

Echter niet bij hoge koorts, sommige chronische ziekten, zwangerschap, hoge bloeddruk, spataderen, blauwe plekken, huidbeschadiging en als je herstellend bent van een ziekte.

(50 euro, duur: 70 min.)

Inschrijven

Energetische massage


Voor de tweede chakra (heiligbeenchakra) is de ‘Energetische massage’ goed. Dit is een volledige doch zachte lichaam-, gezicht- en hoofdmassage waarbij het de bedoeling is het lichaam en de geest te laten ontspannen door energie toe te voegen of overtollige energie weg te nemen. Deze massage heeft een effectief effect op het herstellen van de harmonie in lichaam en geest. De levensenergie kan weer stromen in het lichaam. Deze massage wordt op het naakte lichaam gegeven. Echter niet bij hoge koorts, sommige chronische ziekten, als je herstellend bent van ziekte en bij zwangerschap.

(50 euro, duur: 70 min.)    

Inschrijven

Indonesische Herbal-Earth voetmassage


Voor de eerste chakra (wortelchakra) is de ‘Indonesische Herbal-Earth voetmassage’ goed. Deze massage is een zachte vorm van voetreflex en werkt zowel stimulerend, ontspannend, activerend als grondend. Er wordt op een gevarieerde manier gewerkt op de voeten en onderbenen door o.a. kruidenstempels en een Indonesische behandelstaaf.

Echter niet bij hoge koorts, als je herstellend bent van een ziekte en bij voetschimmel.

(50 euro, duur: 60 min.)

Inschrijven

Placeholder

Jadestone massage


Voor de vierde chakra (hartchakra) is de ‘Jadestone massage’ goed. Dit is een massage met verwarmde krachtige helingsstenen (jadestenen) en werkt heel intens. Het brengt innerlijke rust en vrede, ontgift het lichaam, werkt positief en beschermt tegen negatieve invloeden. Deze massage wordt op het naakte lichaam gegeven. Deze massage is goed voor personen met lupus.

Echter niet bij hoge koorts, sommige chronische ziekten, zwangerschap en als je herstellend bent van een ziekte.

(65 euro, duur: 90 min.)

Inschrijven

Basis Yin Shin Jiutsu massage


Voor de vijfde chakra (keelchakra) is de ‘Basis Yin Shin Jiutsu massage’ goed. Dit is een drukpuntenbehandeling om energieblokkades in het lichaam op te heffen en de levensenergie te harmoniseren zodat de energie weer gaat stromen. Zo blijft u in balans op fysisch, psychologisch en spiritueel niveau. Deze massage wordt toegepast bovenop de kleding.

Echter niet bij een pacemaker.

(55 euro, duur: 55 min)

Inschrijven

Rozenkwartsmassage


Voor de zesde chakra (derde oogchakra) is de ‘Rozenkwartsmassage’ goed. Dit is een massage waarbij gebruik wordt gemaakt van verwarmde witte jadestenen en rozenkwartsstenen. Spanningen in het lichaam worden opgeheven en deze massage heeft een doeltreffend effect op het herstellen van de harmonie in lichaam en geest. Deze massage wordt op het naakte lichaam gegeven. Deze massage is goed voor personen met fibromyalgie.

Echter niet bij hoge koorts, sommige chronische ziekten, zwangerschap en als je herstellend bent van een ziekte.

(60 euro, duur: 80 min.)

Inschrijven

Indonesische Herbal-Heaven gezichtsmassage


Voor de zevende chakra (kruinchakra) is de ‘Indonesische Herbal-Heaven gezichtsmassage’ goed. Dit is een zachte vorm van gezicht- en hoofdreflex en werkt zowel stimulerend/activerend als ontspannend. Er wordt op een gevarieerde manier gewerkt op het gezicht en het hoofd door o.a. kruidenstempels en brengt de geest tot rust.

Echter niet bij hoge koorts, couperose, zwangerschap en als je herstellend bent van een ziekte.

(50 euro, duur: 60 min.)

Inschrijven


Een massage dient voor te ontspannen en is GEEN medische behandeling. Deze massages zijn NIET erotisch getint.