Hallo lieve bezoeker,

ik ben Femke Raedschelders, geboren te Maaseik op 10 juli 1983.

Ik ben opvoedster van beroep, maar daarnaast werk ik ook nog als zelfstandige chakratherapeute in Bocholt.

Ik ben voor chakratherapeute gaan studeren omdat ik toe was aan een nieuwe uitdaging in mijn leven. Het spirituele heeft altijd in mij gezeten en ik ben aan deze 3-jarige opleiding begonnen aan de ‘Wellness Academie’ te Hasselt om terug in mijn eigen spirituele kracht te komen.

Als chakratherapeute geef ik levensadvies, cursussen en ook massages om de blokkades in de chakra’s en in het lichaam bij mensen op te heffen zodat de energie weer doorheen het lichaam kan stromen. Er zijn veel mensen hun weg kwijt, depressief, uitgeblust, moe of zien het niet meer zitten en stevenen af op een burn-out. Het is belangrijk dat mensen zich bewust worden van hun eigen energie om zó terug in hun eigen kracht te komen.

Graag wil ik je begeleiden in je persoonlijke groei naar bewustwording.

Je bent altijd welkom.

Lieve groetjes
Femke

Foto Femke